banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Barcelona-París-Nova York" a l'Espai Carmen Thyssen

bonart sant feliu de guíxols - 25/08/15
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Del 12 de juliol al 18 d’octubre, l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols presenta l’exposició de la col·lecció Carmen Thyssen Barcelona-París-Nova York. D’Urgell a O’Keeffe.

“Una nova mirada a la col·lecció Carmen Thyssen”, així ha definit Pilar Giró, comissària, l’exposició Barcelona-París-Nova York. D’Urgell a O’Keeffe. Giró ha justificat aquesta nova mirada argumentant que la mostra “explica una història a través de la pintura i no la història de la pintura”. Aquest metarelat, en paraules de la comissària, subratlla que l’Espai Carmen Thyssen es defineix com “un lloc on l’art llueix per ell mateix, i no en funció d’una cronologia”.

Aquesta exposició, la quarta temporada de l’Espai Carmen Thyssen, aposta per la pintura catalana, a la qual equipara amb els grans mestres internacionals. Fins al 18 d’octubre, s’hi podran veure obres de Modest Urgell, Gaspar Miró, Ramon Barnadas, Joaquim Pellicer, Ramon Sanvicens i Pere Pruna que no han estat mai exposades. En total, cinquanta-tres quadres i una escultura procedents del Museu Thyssen de Madrid i del Museu Carmen Thyssen de Màlaga.

L’Espai Carmen Thyssen presenta, també, una nova activitat gratuïta dedicada al públic més jove. El quadern de viatge proposa, a partir d’una selecció de quadres de l’exposició, un joc didàctic en què les ciutats, i els canvis a través de la història, són les protagonistes. La visió de l’artista i el món del segle XXI units en una proposta lúdica que es completa amb l’original cronologia (timeline) a la sortida de l’exposició.

L’ Espai Carmen Thyssen també augmenta l’oferta de visites guiades per al públic familiar, un dels èxits de l’estiu passat.

A la imatge, Barcelona nit anys 20, de Ramon Barnadas.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner