Visites Palau Moja_1280x150

Convocatòries

Un centenar de propostes han concorregut al 21è Concurs Fotogràfic Festa Major

Un centenar de propostes han concorregut al 21è Concurs Fotogràfic Festa Major
bonart blanes - 26/08/15Casa Saladrigas va allotjar el 22 d'agost l’acte d’entrega de premis del 21è Concurs Fotogràfic Festa Major de Blanes 2015, que organitza el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament amb la col·laboració l’AFIC, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

En la categoria d’activitats de la Festa Major el primer premi ha estat per Narcís Vila Vilella, de Tordera, amb la fotografia titulada Ball, dones, gegant.

En la modalitat de Focs Artificials Jordi Masbernat, de Blanes, ha guanyat el primer premi amb una de les tres obres que ha presentat en aquesta secció, la titulada Focs de Colors.

En la nova categoria amb què ha comptat enguany el concurs, la del Correfoc, el primer premi ha estat per a Joan Membrives amb l’obra Bufadors a l’església.

En totes tres categories el primer premi està dotat amb 150 €, mentre que els dos treballs finalistes es guardonen amb 75 € cadascun d’ells. En aquesta 21a edició, el concurs ha comptat amb la participació d’un total de 30 autors, que han presentat 108 treballs, dos autors i sis treballs més que en l’anterior edició.

El jurat format per Josep Carmona i Aitor Roger, designats per l’AFIC, va encarregar-se de triar els les fotografies guanyadores del primer premi, així com les dues finalistes que es guardonen en cada categoria.

A la imatge, la foto de Narcís Vila. 
Nial nou-180x178180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...