FCC-Segell-banner4
Turner edita el còmic \

Biblioteca

Turner edita el còmic "Marcel Duchamp. Una partida entre mí y yo" de François Olislaeger

bonart madrid - 26/08/15
180x180 Banners-FERIARTE-DBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW


Amb motiu de la gran retrospectiva de Marcel Duchamp que l'any passat va acollir el Centre Pompidou de París, François Olislaeger il·lustra i juga als jocs de Duchamp a través dels escrits autobiogràfics de l'escaquista i pare de l'art contemporani en aquest llibre-partida, llibre-objecte: Marcel Duchamp. Una partida entre  y yo.

El llibre explica la història de les avantguardes i conta d'on va venir cada obra (i com va desaparèixer l'urinari), com el que va fer Duchamp es va emportar el que existia i va obrir el camí al qual va venir després, i com en aquesta obra l'art i la vida són la sola cosa.

Olislaeger, un dels il·lustradors més originals i reconeguts de l'actualitat, ha ideat un llibre-enigma que s'obre a múltiples lectures, convidant el lector a què sigui ell amb les seves eleccions i les seves accions qui vagi marcant el ritme de lectura. També, construint l'acció. Pensar el llibre i la lectura d'una manera diferent sense que això signifiqui deixar de banda el contingut literari i artístic.

El llibre, editat per Turner, surt a la venda el 16 de setembre.

Et poden
Interessar
...

817x68