canal-mnactec-1280-150

Notícies

Cicle de cinema "Els templers: història i misteri"

Cicle de cinema \
bonart palma - 09/09/15
L'11 de setembre comença el cicle de cinema Els templers: història i misteri dintre del programa de Les nits gòtiques del Castell de Bellver. El cicle té com a objectiu relacionar els templers amb Mallorca i, per això, es projectaran tres pel·lícules. Prèviament, un expert en la matèria farà una introducció històrica per situar la temàtica. L’activitat és gratuïta i es farà a la capella del primer pis del Castell de Bellver a les 20.00 h. D’aquesta manera, els films que es projectaran són els següents:
  • 11 de setembre: El reino de los cielos, del director Ridley Scott. Abans, Jordi Maiz xerrarà sobre les ordres de cavalleria. Maiz és doctor en Història, professor de la UNED i editor del web medievalismo.org.
  • 9 d’octubre: Arn, el caballero templario, de Peter Flinth. Lluís Tudela parlarà sobre els banquers de Déu. Tudela és doctor europeu en Història Medieval i també professor de la UNED.
  • 23 d’octubre: Ivanhoe, de Richard Thorpe. Antonio Ortega Villoslada tractarà el tema de la navegació dels templers i els intercanvis comercials. Ortega és doctor en Història, professor de la UNED i membre numerari de la Reial Acadèmia d’Estudis Històrics, Genealògics i Heràldics.
Nial nou-180x178La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px