7 JUNY_thumbnail_Banner-Liris

Exposicions

"Dear Everyday" d'Alain Biltereyst a la galeria Nogueras Blanchard

\
bonart madrid - 09/09/15
La galeria Nogueras Blanchard inaugura el 10 de setembre de 17 a 22 h. Dear Everyday d'Alain Biltereyst, primera mostra individual en el seu espai de Madrid de l'artista belga.

L'obra d'Alain Biltereyst es caracteritza per un discurs formal que es troba en l'àmbit de l'abstracció geomètrica i de les reflexions pròpies del maneig de la forma i el color.

Sota el títol Dear everyday (Estimada quotidianitat) aquestes pintures de senzilles construccions geomètriques i vibrants plànols cromàtics, totes elles sense títol, s'inspiren en logotips, cartells i especialment grafismes de companyies de transport o components d'una identitat corporativa. Així, l'observació del paisatge urbà i la documentació de línies, formes i colors presents en el nostre dia a dia conformen l'arxiu visual de l'artista. Amb aquest mecanisme de referència i apropiació de la visualitat circumdant, Biltereyst posa en relleu la constant polèmica sobre l'intercanvi de referències entre l'art i disseny. L'exposició es podrà visitar fins al 7 de novembre del 2015.
BANNERS BONART_180x180banner

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88