728x90

Exposicions

‘BON VOYAGE!’ a la GALERIA D'ART ANQUIN’S

‘BON VOYAGE!’ a la GALERIA D\'ART ANQUIN’S
bonart reus - 27/11/19

Bon Voyage! és el títol de l’exposició col.lectiva que la galeria d’art Anquins ha organitzat per la temporada de Nadal en la qual participen 10 pintors i una escultora. Totes les obres de l’exposició tenen com a fil conductor la temàtica del viatge, interpretada des de punts de vista i estils molt diversos per tal d’oferir als seus visitants un espectacle visual no només intel·lectualment excitant sinó també accessible a tot tipus de públic.

Els artistes han elaborat un discurs sobre el concepte de viatge a través de dues vessants: el viatge interior i el viatge exterior. Des de les obres vitals, divertides i coloristes de Josep Moscardó i Jordi Pintó, als delicats collages realitzats amb papers antics que són mapes reals o imaginaris de Fernando Alday, trobareu també elements del viatge com les maletes pintades per Albert Alís amb un estil minimalista, vistes urbanes de Lluís Puiggròs, obres abstractes on predomina el color i una imatge evocadora de Frank Jensen, obres com la “Travesia de Nolde” de Mònica Subidé que és un viatge oníric o de la imaginació, representacions del mar com a lloc de viatge o punt de no retorn de Lluc Queralt, personatges inquietants de Fernando Lozano, escenes quasi cinematogràfiques d’Alejandra Caballero i petites escultures de Béatrice Bizot que semblen realitzar un viatge interior. Obres molt suggerents que de ben segur mereixen la visita i que poden esdevenir un original obsequi d’art per les Festes.

En l’acte inaugural, el divendres 29 de novembre es farà la presentació de l’etiqueta realitzada per l’artista Josep Moscardó per el vi “Secrets de Casa Navàs” del Celler Clos Galena.

Nial nou-180x178JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px