FCC-Segell-banner4
La fira d\'art més gran d\'Holanda obre les portes als valencians Coderch Malavia

Exposicions

La fira d'art més gran d'Holanda obre les portes als valencians Coderch Malavia

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic
PAN Amsterdam, la fira d'antiguitats, disseny i art contemporani més gran d'Holanda, ha obert les seves portes als artistes valencians Coderch Malavia a través de la Galeria Mokum. És la quarta ocasió consecutiva en la qual el centre de convencions RAI d'Amsterdam exhibeix les seves peces.

Fins el dia 1 de desembre de 2019, s'acull a representants de més de 110 galeries d'art de tot el món. Aquesta fira, que enguany celebra la seva 39ª edició, exhibeix la història de l'art del país, però també inclou un gran nombre d'obres de joves artistes com a signe de confiança que el mercat de l'art holandès sent per ells. 

La Galeria Mokum d'Amsterdam, que ha realitzat exposicions de Coderch Malavia, ha portat a la fira una representació de les seves obres. El seu treball, realitzat en bronze, està basat en la figura humana. Amb composicions senzilles, perfectes en el detall i carregades de missatge. 

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1