SAC-Bonart-817x88

Notícies

Les petites morts de Mireia Sallarès a L'Espai Funàtic

Les petites morts de Mireia Sallarès a L\'Espai Funàtic
180x180-1Banner-180x180-CAT
En el marc de la Biennal d’Art Leandre Cristòfol i organitzat pel Casal de la Dona i Centre d’Art la Panera, l'Espai Funàtic, al carrer Pi i Margall, 26 de Lleida presenta el documental "Las muertes chiquitas" de Mireia Sallarès els dies 2 i 3 de desembre de 2019.

Aquest documental és l'epicentre del projecte artístic “Las muertes chiquitas” (2006-2016) de Mireia Sallarès. El llargmetratge documental està dividit en dues parts que es projectaran en dos dies consecutius.

En aquesta pel·lícula de no ficció, Mireia Sallarès aborda la relació de les dones amb l’orgasme. El film, de cinc hores de durada, és el resultat d’entrevistes, converses i vivències amb prop d'una trentena de dones mexicanes de diverses edats, estrats socials, professions i ideologies que vinculen el plaer amb el poder, les lluites armades, el feminicidi, el colonialisme, la transsexualitat, la prostitució, la malaltia, l’exili, la teologia de l'alliberament, la pluralitat de la identitat mexicana o el compromís ètic de l’art amb la realitat sociopolítica.

Es projecta en dues sessions de dues hores i mitja cadascuna, que finalitzarà amb un debat entre públic i Sònia Notario la primera sessió i Mireia Sallarès la segona sessió.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68