Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Es Baluard inicia el programa d'activitats de la temporada

Es Baluard inicia el programa d\'activitats de la temporada
bonart palma - 14/10/15

Es Baluard ha previst un seguit d'activitats tenint en compte que el museu treballa més enllà de les seves parets amb el context i la cultura de què en forma part i que, com a servei públic i social, actua des de la transversalitat investigant i creant eines i prototips capaços d'arribar a tots els àmbits, públics i interlocutors.

Com és habitual, el museu vol compartir cada dissabte al matí en família aprenent i gaudint junts, petits i grans. L'art contemporani permet passar bones estones, expressar-se i aproximar-se a un camp infinit de possibilitats. Entre les activitats proposades estan Família, els dissabtes us esperam al museu!

D'altra banda, Es Baluard organitza el Primer Ral·li de curtmetratges de terror. Al llarg del dia 31 d'octubre, us convidam a rodar dins del museu i en el seu recinte les vostres idees més terrorífiques. Es pot emprar qualsevol metodologia de registre audiovisual, des de càmera professional fins a mòbil, sempre que no superin els 5 minuts estipulats. Els curts seleccionats es projectaran el febrer de 2016. El premi és una càmera cortesia de Foto Ruano.

A més, amb l'objecte d'aproximar els diferents públics a les propostes expositives del museu i l'art modern i contemporani, Es Baluard posa en marxa l'1 de novembre i durant els propers mesos els seus dos cicles estables de visites guiades en la programació semestral: "Dies de pluja" i "Art i Espai Públic".

BanerRocas180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88