FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Al voltant del somni (5) Barcelona" a la Galeria Trama

bonart barcelona - 14/10/15
Eude, genericq2w-MKl4
La Galeria Trama exposa Al voltant de la somni (5) Barcelona del fotògraf Ángel Marcos (Medina del Campo, Valladolid - 1955). La mostra Al voltant del somni (5) Barcelona representa el cinquè episodi d'un cicle creatiu que ha portat a Ángel Marcos, considerat un dels principals artistes d'Espanya, a recórrer els carrers de mig món per captar l'impacte de la globalització.

Després de fotografiar Nova York (2001), l'Havana (2004), Xangai (2007) i Madrid (2014), Ángel Marcos se centra ara a Barcelona, ​​una ciutat en constant transformació que viu intensament el debat entre identitat i somni col·lectiu, un ciutat que es troba en un moment de canvis socials, polítics i culturals. La diversitat cultural de Barcelona és un dels motius pel qual Ángel Marcos ha decidit incloure la ciutat en aquest projecte viu anomenat Al voltant de la son i en el qual està treballant des de 2001.

La mostra Al voltant del somni (5) Barcelona, ​​produïda per la Galeria Trama, es podrà veure fins al proper 10 de novembre. Al voltant del son és la segona exposició individual que Ángel Marcos realitza a la Galeria Trama.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88