FCC-Segell-banner4
El MACA homenatja l\'artista Eusebio Sempere amb \

Exposicions

El MACA homenatja l'artista Eusebio Sempere amb "La música dels números que no existeixen"

bonart alacant - 28/10/15
mossos-300x300BONART 180 X 180 PX_
El Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA, plaça santa Maria, Alacant), dins dels actes programats de l'Any Sempere, amb motiu del 30 aniversari de la mort d'Eusebio Sempere, vol retre homenatge a l'artista alacantí a través de l'exposició La música dels números que no existeixen.

La mostra, que es pot visitar del 30 d'octubre al 24 de gener del 2016, està formada íntegrament per obres de les col·leccions que posen de manifest la importància de la música i la literatura en l'obra semperiana alhora que posen el valor el treball minuciós de serigrafia que va realitzar Abel Martín.

Es presenten nou carpetes de serigrafies originals de Sempere, totes estampades per Martín com si es tractés d'un treball en equip, que recorren la trajectòria vital de tots dos artistes i posen de manifest la col·laboració artística conjunta, la unió i comunicació espiritual.

Sempere seria el cervell de les formes i dels colors que després Martín, excel·lent estampador, plasmava sobre el paper mitjançant la superposició de pantalles de seda, una per cada un dels colors emprats.

Totes les carpetes exposades van acompanyades de textos literaris, experimentals, avantguardistes, clàssics o místics.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells