Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

"La botiga de l’Anson" de Martí Anson al carrer Pallars, 175

\
bonart barcelona - 30/10/15
Concebuda com a part de l’exposició Espècies d’espais del MACBA, la botiga de l’Anson es podrà visitar al Carrer Pallars, 175 del 5 d’octubre al 31 de gener. La inauguració tindrà lloc el 4 d'octubre a les 18 h.
Aquesta botiga és la proposta de Martí Anson per a l’exposició Espècies d’espais, que es pot veure a la segona planta del MACBA fins al 31 de gener de 2016. Ubicada més enllà dels murs del museu, a peu de carrer i, per tant, fora de l’espai d’exposició, aquest projecte estableix correspondència amb l’espai de l’apartament, un dels capítols d'Espècies d'espais de Perec, el llibre que inspira i dóna nom al projecte comissariat per Frederic Montornés.  Amb un gest entre irònic i provocador pensat per qüestionar els límits que separen l’art de la realitat social, aquesta proposta significa un pas més en la tendència de Martí Anson d’inspirar-se en la realitat quotidiana, la banalitat que ens envolta i la trivialitat dels elements dels quals es composa. Una obra que, tot transitant entre la ficció i la realitat, o traspassant a l’escena real una realitat més pròpia de l’àmbit artístic, qüestiona la funcionalitat de l’art i convida a reflexionar sobre els usos que fem dels nostres espais.
Es tracta d'un projecte de producció específica on s’hi podran trobar mobles inspirats en dissenys dels anys 60 i 70 ideats pel  seu pare, Joaquim Anson, així com làmpades de l’equip d'arquitectura MAIO, teles i coixins de Degénero ediciones, fotografies de Pere Grimau, projectes d’interiorisme de Josep Muñoz i Asun López, il·lustracions del col·lectiu El dit a l’ull i disseny gràfic de FerranElOtro. És a dir, mobles i complements de disseny per a la decoració de la llar, per a la decoració de l'interior d’un apartament.
 
 
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal