BannerFCC_Bonart

Notícies

La galeria Colnaghi es fusiona amb els marxants Coll & Cortés

La galeria Colnaghi es fusiona amb els marxants Coll & Cortés
Nial nou-180x178180x180-cat
bonart - madrid - 30/10/15
Colnaghi, la famosa galeria d'art amb seu a Londres, inicia un nou camí amb l'anunci per part de Konrad Bernheimer, president d'aquesta empresa de 255 anys d'antiguitat, de la seva fusió amb els marxants d'art Coll & Cortés (Londres i Madrid).

Des d'aquesta combinació de forces i coneixements de les dues empreses, i des de la diversificació de la seva anterior oferta, Colnaghi oferirà pintures, escultures i dibuixos dels grans mestres clàssics europeus, així com a art del món hispanoparlant.

En 2016, un segle després que l'empresa es desplacés de Pall Mall a Mayfair, Colnaghi tornarà a St. James's, traslladant-se des d'Old Bond Street a una galeria més àmplia construïda expressament, en la qual presentarà pintures, escultures i dibuixos dels grans mestres clàssics internacionals en un context nou, adaptat al segle XXI. La cèlebre i preuada biblioteca de l'empresa ocuparà el centre de l'edifici.

La galeria de Jorge Coll i Nicolás Cortés de Madrid seguirà funcionant sota aquest mateix nom en el futur immediat. Més endavant s'anunciaran detalls addicionals sobre la nova galeria.

A la imatge, una fotografia de Konrad Bernheimer.

Et poden
Interessar
...