Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

"Equinoccio" de Magels Landet imatge de la Semana de la Ciencia 2015

\
bonart madrid - 04/11/15
L’artista catalana Magels Landet ha dissenyat el cartell de la Semana de la Ciencia 2015 que té lloc a la Universidad Rey Juan Carlos. L’obra elegida forma part de la col·lecció Equinoccio que s’exposa fins al dia 15 d’aquest mes a l’edifici d’ampliació del Rectorat d’aquella universitat (carrer Tulipán s/n. Móstoles)
Equinoccio és una reflexió sobre el cosmos. Presenta al visitant composicions pictòriques en dinamisme constant que respon a un ordre expressat a través de la puresa del blanc i negre, elements presents en totes les obres que composen aquesta mostra. Magels Landet és graduada en Art per la Llotja de Barcelona. L’any 1986 va començar a exposar a Espanya i a diversos països del món. Des de 1992 es dedica a la realització de projectes multidisciplinars. En aquesta data inicia el seu primer projecte d’art i robòtica a l’Institut Für Machinenwesen im Baubetrieb, a la Universitat de Karlsruhe. Paral·lelament realitza escultures relacionades amb l’arquitectura.
Els anys 1998-1999 fa la instal·lació d’art i robòtica Ens a l’espai: El comunicador amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya, a la Sala d’exposicions del Campus Nord. Un projecte seleccionat en el setè Annual New York Digital Salon. Visual Arts Museum de Nova York va anar seguit amb una itinerància pel Círculo de Bellas Artes. Madrid; Triennale de Milano; Centre de Cultura Contemporània de Barcelona; Sala Camp. Alicante; Kabildo. Las Palmas; i Palacio de Naciones, a Lisboa.
Dins el programa del Fòrum 2004 va participar a l’exposició Catalunya-País de trobada, al Palau Moja de Barcelona.
L’any 2009 es va inaugurar una escultura seva, Còsmic Unió, a l’avinguda Barcelona de la ciutat alemanya de Colònia amb motiu del 25è aniversari de l’agermanament entre les capitals catalana i renana.
Recentment ha exposat també a San Francisco (EUA), Alemanya, Barcelona i Moscou (Rússia). A l’octubre d’aquest any s’ha inaugurat una escultura seva, Totem I, als jardins de la Vil·la Florida, al districte barceloní de Sarrià- Sant Gervasi.
Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

DP_Bonart-1280x150px