FCC-Segell-banner4
Exposició de Josep Maria Solà a L\'Arcada

Exposicions

Exposició de Josep Maria Solà a L'Arcada

Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_BANNER BONART (2)
Amb aquesta exposició la galeria L'Arcada de Blanes es torna punt de trobada de tots els qui agrada la pintura com exaltació de bellesa a la natura.

Mil pinzellades que es transformen en llum donen a cada obra d’aquest genial artista la força plàstica d’un realisme extraordinari, que mes enllà de topics, honorifiquen el que ha sigut la pintura de paisatge en el nostre país.

Vint anys fa que ens visita en Josep Maria Solà, vint anys que no ha deixat de sorprendre als seus admiradors.

La inauguració amb la presencia de l’artista serà el proper divendres dia 6 de desembre a les 8 del vespre on farem el tradicional sorteig d’una obra entre els Socis del Fons d’Art i una altra entre els clients assistents.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner