Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

La fotògrafa Tanit Plana imparteix dos tallers a ACVic Centre d'Arts Contemporànies

La fotògrafa Tanit Plana imparteix dos tallers a ACVic Centre d\'Arts Contemporànies
La reconeguda fotògrafa berguedana Tanit Plana té previst impartir dos tallers a ACVic Centre d'Arts d'Arts Contemporànies aquest desembre. Plana ensenyarà, a través d'una formació adreçada a adults, a poder expressar la veu pròpia a través de la fotografia amb el mòbil (dissabte, 14/12) i durà a terme també un taller adreçat a infants i famílies (dissabte, 28/12). La creadora és autora d’interessants projectes de fotografia i durant la seva carrera ha obtingut importants reconeixements.

Al primer dels tallers, anomenat "Hola veu pròpia!", Plana proposarà als participants descobrir les "seves pròpies veus a través d'uns quants jocs". Després d'una introducció de caire teòric, aquests hauran de prendre part en "una sessió de treball no convencional" posant en pràctica tècniques basades en el moviment del cos per al desbloqueig creatiu. El taller es tancarà "pensant en com transportar i aplicar la veu pròpia a l'àmbit de la creació i fent unes primeres proves fotogràfiques amb els telèfons mòbils". L'activitat només requereix un telèfon amb càmera fotogràfica.

El segon taller, que porta el nom de "Hola, fotografia!", s'adreça a nens i nenes d'entre 6 i 10 anys i a famílies en general amb la intenció de "ser una primera inclusió en el món de la fotografia". L'aproximació a la fotografia es farà a través del joc per tal d'entendre "que la nostra mirada és un instrument molt potent per elaborar relats".

Durant la formació es treballaran conceptes com la vista, la mirada, el punt de vista, el camp de visió i l'enquadrament; també es parlarà del retrat i de l'autoretrat. Els participants sortiran a realitzar una pràctica a l’exterior. Per prendre-hi part, es necessita una càmera fotogràfica que no sigui el telèfon però no cal tenir coneixements previs de fotografia.
180x180CAT180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...