FCC-Segell-banner4
‘Game On’, l’exposició internacional més gran sobre la cultura del videojoc arriba a la Fundació Canal d\'Isabel II

Exposicions

‘Game On’, l’exposició internacional més gran sobre la cultura del videojoc arriba a la Fundació Canal d'Isabel II

bonart madrid - 05/12/19
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356banner web TA22_bonart_180x180

La Fundació Canal presenta l'exposició Game On. La història del videojoc 1972-2020, la major mostra internacional sobre la història i la cultura del videojoc. Per primera vegada a Espanya, i en col·laboració amb el Barbican Centre de Londres, l'exposició es podrà veure a Madrid, de el 29 de novembre a el 31 de maig a la sala d'exposicions del Passeig de la Castellana 214.


De Mario a Lara Croft i de Pong a Street Figther, a través de més de 400 peces originals l'exposició ofereix una oportunitat única de conèixer la fascinant història dels videojocs des dels anys seixanta fins a les últimes creacions. Game On és a més una exposició 'on es veu i es juga', amb més 150 títols jugables, des dels primers videojocs als últims llançaments, passant per títols tan populars com Minecraft, Sonic the Hedgehog o Rock Band.


L'exposició fa un examen exhaustiu de les persones i tecnologies que van revolucionar els videojocs, explorant des del procés de disseny fins a la comercialització d'algun dels jocs més importants dels últims temps. En un moment en què el videojoc s'ha convertit en la indústria cultural amb més projecció, Game On posa l'accent en el fenomen social i cultural que suposa el videojoc i la seva potència creativa multidisciplinar. Amb un disseny espectacular, Game On està pensada per al gaudi de tots els públics, jugadors, nostàlgics i curiosos de totes les edats.


Al llarg de 2.500 metres quadrats d'espai expositiu, el visitant podrà fer un recorregut per quinze seccions temàtiques des dels primers videojocs i arcades, passant per jocs de simulació, infantils, portàtils, multijugador, fins a un repàs per les tecnologies que han anat conformant noves possibilitats de joc.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021