970x250_appec2021

Exposicions

“Arte y superación” al claustre de la Diputació de Girona

bonart Girona - 04/12/15
“Arte y superación” al claustre de la Diputació de Girona
Emociona't_Banner_180x178_3AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land
S’ha inaugurat al claustre de la Diputació l'exposició internacional «Arte y superación», una mostra produïda per l'Asociación de Pintores con la Boca y con el Pie.

Fermí Santamaria, Vicepresident de la Diputació de Girona i Ricardo Charfolé, director de l'Asociación de Pintores con la Boca y con el Pie han estat els encarregats d'inaugurar-la.

«Arte y superación» és un recull d'una vintena de peces realitzades per artistes que, a causa d'una malaltia o d'un accident, no poden utilitzar els braços i han après a pintar amb la boca i els peus. Els deu pintors de l'exposició són: A. E. Stegmann (Fundador de l'Asociación), Manuel Parreño, Cristóbal M. Toledo, Eros Bonamini, Serge Maudet, Justice May, Itzhak Adir i Clayton Turner (Entre altres).

L'Asociación de Pintores con la Boca y con el Pie és l'encarregada de donar conèixer aquests artistes mitjançant la concessió de beques i la divulgació de la seva obra a través d’exposicions.

De fet, «Arte y superación» ja ha itinerat per Logronyo, Ponferrada, Ciudad Real, Santiago de Compostel·la, la Corunya, Guadalajara, Gijón, Saragossa i Santander, entre d'altres. Altres mostres organitzades per Pintores con la Boca y con el Pie han arribat a llocs del món com ara Mèxic, Xangai, Sydney, Atlanta, Viena, Lisboa o Liechtenstein, una mostra clara de la gran activitat de l'associació.

L‘exposició es podrà visitar del 3 de desembre al 26 de desembre, de dilluns a divendres, de 9 a 19 h (estarà tancada els dies festius).

Foto: Eddy Kelele.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68