FCC-Segell-banner4
Muñoz Molinero enfronta forma i matèria a \

Exposicions

Muñoz Molinero enfronta forma i matèria a "Pre-textos y colores" de El Catascopio

bonart barcelona - 04/12/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
La galeria El Catascopio (carrer Margarit, 17, Barcelona) inaugura el 10 de desembre, a les 19,30h, l'exposició Pre-textos y colores, de Vanesa Muñoz Molinero (Madrid, 1979).

Les obres que Muñoz Molinera presenta se situen, geològicament, en una cruïlla tectònica. Amb elles pretén trencar amb la permanència de l'escultura situant la forma fora de l'espai en què se situa.

Com a artista plàstica i visual, se centra literalment en això sense retòriques i convertint el concepte en un simple pretext en el procés creatiu, per aconseguir una tautologia formal a través de la tècnica.

En les seves peces crea un enfrontament entre formes i materials de naturaleses totalment oposades. Barrejant tractament geomètric, poliedres, línies rectes, corbes, amb materials freds i càlids. Aquestes tensions visuals generen les formes i d'aquesta fricció entre textures orgàniques i artificials, càlides i fredes, rugoses i polides, brollen narratives que a vegades adquireixen tints alquímics i altres vegades entronquen formalment amb la tradició constructivista.

Pre-textos y colores es pot visitar fins al 24 de gener del 2016.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat