FCC-Segell-banner4

Certàmens

Art Madrid presenta les vuit propostes híbrides del Programa One Project

bonart madrid - 17/12/15
Eude, generic180x180
Del 24 al 28 de febrer de 2016, la Fira d'Art Contemporani Art Madrid celebra la seva 11a edició. La cita serà a la Galeria de Cristal de CentroCentro Cibeles amb 38 galeries en el seu Programa General i les 8 propostes solo-show (obra d'un únic artista) que componen el Programa One Project i que giren al voltant d'un model de figuració híbrid i desarticulat.

El comissari Carlos Delgado Mayordomo ha reunit el treball de vuit artistes (Berto Martínez Tello, Hugo Alonso, Alejandro Botubol, Sandra Senn, Gonzalo Rueda, Muriel Moreau, Sergio Mora i Iago Eireos) que parteixen de la figuració per crear imatges ubicades En la imprecisa vora de la (i) llegibilitat.

"L'encreuament amb l'imaginari, la incorporació de la densitat visual de la cultura de masses, la hibridació i contaminació d'iconografies o el desplaçament cap a l'abstracte són algunes de les estratègies des de les quals els artistes seleccionats plantegen sengles maneres de negociació amb la realitat", avança el comissari.

Els vuit projectes presenten treballs d'artistes nacionals i internacionals nascuts entre els anys setanta i vuitanta. Hi ha fotografia, pintura, escultura, gràfica i vídeo.

A la imatge, una fotografia de l'edició de l'any passat.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021