FCC-Segell-banner4
ECOM presenta una exposició fotogràfica al Palau Robert

Exposicions

ECOM presenta una exposició fotogràfica al Palau Robert

bonart barcelona - 18/12/15
SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El moviment associatiu ECOM presenta una exposició fotogràfica i organitza diversos actes per remarcar la necessitat que les persones amb discapacitat esdevinguin autònomes i també la idea de la diversitat social, del 21 al 30 de desembre, a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert.

ECOM és un moviment que aplega entitats de persones amb discapacitat física de Catalunya i Espanya i compta actualment amb 149 entitats federades. L’entitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Generalitat de Catalunya per a l’organització d’aquestes Jornades.

L’exposició fotogràfica s’inaugurarà el 21 de desembre, a les 18.30 hores.

L’exposició fotogràfica “Vides Diverses” combina fotografies de mida gran i altres de format més reduït, i inclou la projecció del documental amb el mateix nom de la mostra. En les fotografies, com en l’audiovisual, persones amb discapacitat i experiència en vida independent de l’entitat s’han posat davant la càmera i mostren com viuen amb plena autonomia. Les imatges apropen la ciutadania al món de les persones amb discapacitat, pretenen que la societat en general i les persones amb discapacitat prenguin consciència que la discapacitat s’ha de vincular amb autonomia personal, vida independent, capacitat de decisió sobre la pròpia vida. Amb aquesta exposició, com amb el documental Vides Diverses, també s’apunten la diversitat i l’hetereogeneïtat com a elements clau per al desenvolupament social.

A més de la inauguració del dia 21 de desembre, s’han programat activitats, a la sala Cotxeres, el 22 i 30 de desembre.

Durant la tarda del dimarts 22 de desembre, s’organitza una projecció del documental d'ECOM “Vides Diverses” amb col·loqui posterior. Un espai per a la trobada entre persones i entitats per compartir experiències de vida independent.

El 30 de desembre, el darrer dia de l'exposició, tindrà lloc una exhibició de dansa integrada per part de Liant la Troca.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]