banner-elscatala-817x88px
Primera edició de Drawing Room Madrid

Certàmens

Primera edició de Drawing Room Madrid

bonart madrid - 19/12/15
thumbnail_arranzbravo. general 04-20142Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
Entre els dies 24 i 28 de febrer tindrà lloc la primera edició de Drawing Room Madrid, una fira d'art especialitzada en el dibuix contemporani. Una selecció de divuit galeries nacionals i internacionals presentaran els projectes inèdits d'una trentena d'artistes de diferents generacions. La fira servirà així per comprovar la riquesa d'aquesta pràctica, durant la setmana més activa de l'art contemporani a la capital.

Dirigida per la comissària i productora cultural Mónica Álvarez Careaga, les galeries participants a la fira han estat convidades per un comitè curatorial integrat per comissaris i galeristes entre els quals es troben: Juan González de Riancho, director de la galeria Siboney, a Santander; Ramón Sicart, director de la galeria Sicart, a Barcelona i les comissàries Simona Gavioli, de Bolonya i Susana Sanz de Beijing.

El dibuix i els seus codis viuen una vibrant evolució que s'emmarca en l'enorme vitalitat de l'expressió gràfica actual: figuratiu, abstracte, monumental, tridimensional, performatiu, narratiu o sensorial. Tota una producció de noves imatges per conquerir noves formes de comunicació, elegides pels artistes contemporanis i mostrar, d'aquesta manera, la seva singularitat.

Així, les galeries més atentes als canvis ho reflecteixen en les seves programacions, tal com es mostrarà en DRAWING ROOM MADRID, la seu estarà ubicada al cor del madrileny barri de Salamanca. Una oportunitat perquè els col·leccionistes i museus que ja integren el dibuix en les seves col·leccions coneguin les últimes propostes o s'iniciïn en aquest tipus d'adquisicions.

Drawing Room Madrid és una trobada especialitzat per descobrir la diversitat del dibuix contemporani i els seus artistes. Una pràctica en què la indiscutible devoció pel dibuix dels grans mestres de l'art es troba amb la nova generació d'artistes que s'ha apropiat del dibuix com a mitjà privilegiat.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura