Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Pintures estranyes" d'Hugo Fontela a la Galeria Marlborough

\
bonart madrid - 12/01/16
La galeria Marlborough inaugura el 14 de gener a les 19 h. Pintures estranyes d'Hugo Fontela. La vintena d'obres d'aquesta exposició conformen un resum plàstic de totes aquelles inquietuds que Hugo Fontela s'ha plantejat en els últims deu anys durant la seva estada a Amèrica. En la seva primera exposició individual a la Galeria Marlborough aquest joveníssim artista mostra la necessitat que sempre ha tingut en la seva pintura de tergiversar la realitat de la qual parteix per fer-la més simple, més llegible, sense que ella perdi, si rerefons, la complexitat que li és innata.

A Pintures estranyes totes les obres tenen un denominador comú, totes elles són pintures estranyes, ja que encara acaricien moltes de les idees per les quals ha anat transitant la seva pintura en l'última dècada, cadascuna particularment s'allunya cap a un registre ocult fins ara en el seu trebal , atorgant-los una personalitat única i ambigua, amb picades d'ullet que el porten a El Paso, a la pintura abstracta americana i al neoexpressionisme europeu.

Les muntanyes d'escombraries, els abocadors, les ciutats convertides en runa, o les imatges abstractes que ens porten a un entorn hostil, gairebé de guerra, revelen l'estat més salvatge del seu impuls pictòric, i deixa via lliure a practicar una pintura directa, gairebé rude, sense dilacions, en contrapunt a les pintures blanques, els molls i aigües, que entronquen amb el seu costat més líric i abstracte, buscant aconseguir amb aquestes pintures estranyes el que entre els pintors diuen la pintura - pintura.

La-Galeria-201602-recursGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal