FCC-Segell-banner4
Bucher & López reflexionen sobre el coneixement humà, a la galeria Alarcón Criado

Exposicions

Bucher & López reflexionen sobre el coneixement humà, a la galeria Alarcón Criado

bonart sevilla - 15/01/16
Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
La galeria Alarcón Criado (carrer Velarde, 9, Sevilla), acull, fins al 6 de febrer, l'exposició titulada Event Horizon - Horitzó de successos dels artistes colombians François Bucher & Lina López.

La mostra, inaugurada el 18 de desembre, reuneix una sèrie de treballs de caràcter multidisciplinari que proposen una reflexió sobre l'abast i dimensió del coneixement humà.

Mitjançant una sèrie de propostes relacionals, Bucher i López plantegen, des de l'àmbit artístic, una presa de consciència dels llindars de la percepció i del saber en l'edat contemporània. Establint paral·lelismes entre el científic i l'espiritual, entre ciència i saber ancestral, entre el que és material i el que és intangible, els autors troben en l'art el vehicle reconciliador d'àmbits que, actualment aparenten ser antagònics. A través d'aquests plantejaments, els artistes suggereixen un deambular interdimensional per la història de la cultura, un iniciàtic pelegrinatge des de la consciència del temps present fins l'insondable de l'horitzó de successos.

Bucher va néixer a Cali (1972) i López a Bogotà (1977); actualment viuen i treballen entre Berlín i París.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68