FCC-Segell-banner4
Ivorypress presenta \

Exposicions

Ivorypress presenta "gravity" de Richard Long i una mostra de llibres d'artista del MoMA

bonart madrid - 15/01/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
El 23 de febrer, a les 19,30h, Ivorypress (carrer Comandante Zorita, 48, Madrid) inaugura una doble exposició: Gravity, de l'artista britànic Richard Long (Bristol, 1945), i la mostra dels llibres d'artista publicats per la Library Council del Museu d'Art Modern de Nova York (MoMA).

Per a la seva primera exposició individual en una galeria espanyola, Long presenta dues instal·lacions site-specific amb granit de la serra de Madrid, una pintura, i la sèrie de dibuixos de fang creats per a la publicació Gravity, de la col·lecció LiberArs de Ivorypress en 2009.

Paral·lelament Ivorypress exposa la col·lecció de llibres d'artista de la Library Council del Museu d'Art Modern de Nova York (MoMA). Els artistes presents en la col·lecció i exposició són els següents: Douglas Aitken, Vija Celmins, Olafur Eliasson, Beatriz Milhazes, Rebecca Quaytman, Susan Howe, Annette Messager, Abelardo Morell, Oliver Sacks, Ted Muehling, Gabriel Orozco, Ranjani Shettar, Joelle Tuerlinckx i Yun Fei-Ji. Aquesta és la primera vegada que totes aquestes edicions es reuniran en una mateixa exposició a Europa. És, també, la primera vegada que el nou llibre de Guillermo Kuitca es presenta al públic.

Coincidint amb aquesta exposició se celebrarà una taula rodona el dia 25 de febrer, a les 11h, amb la participació Milan Hughston, director de la biblioteca del MoMA; May Castleberry, editora de les edicions contemporànies del MoMA Library Council; i els artistes Richard Long i Guillermo Kuitca. La taula estarà moderada per Elena Ochoa Foster, editora i fundadora de Ivorypress.

Les mostres es poden visitar fins al 2 d'abril.

A la imatge, una fotografia de Your House de l'artista Olafur Eliasson. Cortesia del MoMA.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura