canal-mnactec-1280-150

Exposicions

El Palau Robert presenta l’exposició 'Universal. La salut a Catalunya'

El Palau Robert presenta l’exposició \'Universal. La salut a Catalunya\'
bonart barcelona - 11/12/19

El Palau Robert presenta l’exposició Universal. La salut a Catalunya amb la voluntat de donar a conèixer, comprendre i valorar el model sanitari de Catalunya, que garanteix l’assistència a totes les persones i fomenta la cohesió social. Aquesta mostra és també un  homenatge als professionals de la salut, que es dediquen en cos i ànima a investigar, estudiar, diagnosticar, curar, cuidar i assistir els malalts.

La Generalitat de Catalunya organitza aquesta exposició, i n’és el comissari Quim Torrent. Es pot visitar del 13 de desembre al 31 de maig del 2020, a les sales 1 i 2 del Palau Robert

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, inauguraran l’exposició el divendres 13 de desembre, a les 12 hores. També hi assistiran  el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana, Miquel Gamisans, i el director general de Difusió, Jordi del Río. Abans, a les 11 hores, el vicepresident i la consellera visitaran l’exposició. Els mitjans de comunicació interessats poden acompanyar-los pel recorregut que faran a la mostra.

Catalunya disposa d’un sistema sanitari públic que li ha permès assolir unes quotes de benestar i d’esperança de vida només comparables amb els països més avançats en atenció sanitària i accés al sistema de salut. El compromís del sistema de salut és atendre sempre tothom 24 hores al dia, 365 dies l’any.

La-Galeria-201602-recursthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal