BannerFCC_Bonart
Premi Pink Riot Fest de Casa Planas, convocatòria oberta

Convocatòries

Premi Pink Riot Fest de Casa Planas, convocatòria oberta

bonart palma - 11/12/19
Banner_180x180Banner-Tina-180x180px_v1-cat
Premi Pink Riot Fest de Casa Planas obre convocatòria fins a l'1 de febrer de 2020. Casa Planas impulsa un Micro Festival d'investigació, acció i participació sobre gènere per abordar reflexions contemporànies i utilitzar la creació com a eina transversal de canvi social.

Pink Riot és una proposta polièdrica que fa referència a les petites rebel·lions quotidianes en relació a l'Gender neutrality, una lluita diària cap a una anul·lació de les distincions de gènere. El projecte que abasta una exposició col·lectiva una taula d'investigació, jornades professionals i esdeveniments en viu. Després de proposar la micropolítica i la sexualitat com temàtiques enguany posarem el focus en "El cos com a camp de batalla" inspirades en l'obra de Bàrbara Kruger.

Com expliquen a les bases de la convocatòria, "convidem a artistes, creadors, creatius i makers a participar en l'exposició col·lectiva de la tercera edició de Festival Pink Riot del proper 13 de març de el 2019".

L'exposició té com a temàtica: "El teu cos és el camp de batalla".

Volem entendre el cos com a territori històric més enllà d'una entitat biològica. El cos travessat per les seves contorns, moviments, les càrregues socials, les construccions de gènere i identitat, pel desig i la sexualització, la salut, l'economia, etc; ve a ser un projecte polític des d'on fer resistència, qüestionar i repensar els relats hegemònics que ens afecten als éssers humans.

Convidem a aquelles persones que desitgin aportar amb la seva expressió creativa nous relats des de la fotografia, performance, el sonor, new-media i qualsevol expressió de forma multisdiciplinar.

A la imatge, Pink Riot.

Et poden
Interessar
...