Expo Josep Coll 2022 baner
Vides, terres i paisatges de Miquel Cazaña a l\'Hotel Eurostars Monumental

Exposicions

Vides, terres i paisatges de Miquel Cazaña a l'Hotel Eurostars Monumental

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178
Miquel Cazaña inaugura exposició a Barcelona i a la vegada s’estrena a la capital amb una retrospectiva a l’Ateneo de Madrid.

L’exposició de Barcelona presentarà els seus últims quadres, que també mostren una línia realista però amb zones més abstractes.

A Barcelona la inauguració de la seva exposició anual serà solament unes hores abans de que comencin els dos esdeveniments de Madrid, el divendres 13 de desembre a les 19h. Ho farà al hall de l’Hotel Eurostars Monumental. És la tercera vegada que el pintor col·labora amb la cadena Eurostars, després d’haver presentat al 2012 a l’Eurostars Anglí de Barcelona Homenatge al Marroc i al 2017 Cafè de Brúixes, també a l’Eurostars Monumental. Aquesta nova exposició a Barcelona es titula Vides. Terres. Paisatges i és una mostra de la seva obra més recent, que es podrà visitar fins el 10 de gener de 2020.

 


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat