FCC-Segell-banner4
Alfonso Barriga al Gran Cafè

Exposicions

Alfonso Barriga al Gran Cafè

bonart cáceres - 26/01/16
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Eude, generic
El Gran Cafè acull la seva primera exposició de l'any, la tercera de la temporada expositiva, de la mà de l'artista Alfonso Barriga, composta per una sèrie de paisatges urbans propis de la capital de Càceres.

Es tracta d'una col·lecció de trenta obres, de petit i mitjà format, en què l'artista busca mostrar diferents paratges de la ciutat des de perspectives menys habituals, en els quals la llum pren un caràcter especial, mitjançant la representació de capvespres, contrallums, o dies de pluja. Així podem trobar-nos des estirades panoràmiques dels edificis de la localitat de Càceres, a curiosos enclavaments naturals que envolten algunes de les seves glorietes exteriors.

Pintures a l'oli sobre tela o taula, que exalcen racons emblemàtics de la ciutat, com el Parc Principe o el carrer Sant Pere, així com altres llocs menys concorreguts com el Portanchito o el Campament Romà. Una exposició que al·ludeix a la retina dels caereños així com presenta la ciutat d'una forma diferent per a qui no la conegui en profunditat.
Alfonso Barriga, compagina la seva carrera expositiva amb la docència, tasca que desenvolupa com a professor d'Arts Plàstiques a l'Institut El Brocense de Càceres. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat Complutense, porta exposant la seva obra des de 1981 en diferents punts de la regió, així com incursions en altres ciutats espanyoles com Sevilla o Barcelona.L'exposició, s'inaugurarà el  28 de gener, a les 20. 30h i es podrà visitar fins al proper 27 de març. Igualment, com és habitual, també es podrà visitar per Internet a través de la galeria virtual www.lanzarte.net/lasparedesdelgrancafe

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-