Expo Josep Coll 2022 baner
Anna Malagrida al Museu d\'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC)

Exposicions

Anna Malagrida al Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC)

bonart la corunya - 26/01/16
Baner_Viladot_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC)  presenta, de l'11 de febrer al 3 de juliol, l'exposició (In) Visibilitat, en la qual l'artista Anna Malagrida desenvolupa la seva visió personal a través de 60 obres que posen de manifest una dimensió introspectiva i poc explorada de la fotografia.

La mostra comptarà amb un conjunt de fotografies, videoinstal·lacions i retrats d'una intensa força poètica que travessen la seva trajectòria artística. El fil central que dóna continuïtat a tota la feina de l'Anna Malagrida és el punt de trobada entre els oposats: interiors i exteriors, foscor i llum, entorns urbans i agrestes. A cada obra ens convida a reflexionar sobre els límits de la visibilitat, del que hi ha darrere de cada espai i del que representa. A través de finestres i aparadors, ens permet intuir les sensacions i les històries que succeeixen més enllà de l'abast de la nostra vista.

Les sèries que formen part d'aquesta exposició són Aparadors, Point de Vue, Interiors, Vistes vetllades, i La ville aveugle, així com el seu últim treball Els Murs van parlar. Les imatges d'aquesta última sèrie recullen inscripcions i grafits, a penes visibles, apareguts després dels moviments de protesta social esdevinguts entre 2011 i 2013. Es tracta, sens dubte, d'una mirada crítica cap a la política d'aquest moment.

Des de 1998, Anna Malagrida (Barcelona, ​​1970) ha desenvolupat múltiples exposicions i ha rebut diferents premis i guardons, com l'atorgat pels Rencontres Internationales de la Photographie d'Arles el 2005. Els seus treballs estan presents en importants col·leccions particulars i públiques, com la del MUSAC de Lleó, el Fonds National d'Art Contemporain de París, ARTIUM, a Vitòria, i la Fundació La Caixa, entre d'altres. Recentment les seves obres han estat exposades al Grand Palais de París ia la Joburg Art Fair, de Johannesburg, Sud-àfrica.

Et poden
Interessar
...

728x90