Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Mercat de l'art

Subhasta 'Sí M'Importa' d'Oxfam Intermón a subhates Segre

Subhasta \'Sí M\'Importa\' d\'Oxfam Intermón a subhates Segre
bonart madrid - 26/01/16
El 2 de febrer la casa de subhastes Segre subhastarà les obres d'art produïdes en el marc de la campanya 'Sí M'Importa' d'Oxfam Intermón, que ha defensat l'important paper de la cooperació espanyola a través de l'art contemporani.

Durant la campanya, set reconeguts artistes van viatjar a diferents països en via de desenvolupament per a conèixer de primera mà el veritable rostre de l'ajuda oficial al desenvolupament, la política pública més retallada des de 2008 (un 70%).

Així, Ruth Quirce va viatjar a República Dominicana, PSJM a Nicaragua, Manuel Barber a Colòmbia, Che Marchesi a Burundi, Chus García Fraile al Marroc, Paula Anta a Mauritània i Avelino Sala a Filipines; i van poder plasmar en les seves peces la importància d'aquesta inversió pública, que permet a milers de persones lluitar contra la pobresa i millorar la seva vida.

Les obres es poden visitar fins l'1 de febrer de dilluns a dissabte en horari ininterromput de 10.30 a 20h. El 2 de febrer a les 18 h. tindrà lloc la subhasta a la Casa de Subhasta Segre (carrer Segre 18, Madrid).

Tots els beneficis aniran destinats al treball d'Oxfam Intermón, gràcies a la col·laboració de Casa de Subhastes Segre.
180x180CATbonart-1_1

Et poden
Interessar
...