FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Azadeh" de l'artista iraniana Azadeh Khajen a la Galeria Espai Cavallers

bonart lleida - 27/01/16
Banner-CMW-180x180px_v1-espBONART-180x180-Cervells
Galeria Espai Cavallers inaugura el 30 de genes a les 20 h. Azadeh de l'artista iraniana Azadeh Khajen Nasiri. L'Azadeh,  que actualment viu a Lleida, és una pintora i gravadora multidisciplinar i pertany a una brillant generació de joves talents iranians.  Aquesta reconeguda artista a l’Iran, ens presenta a Lleida una selecció de les seves obres més recents.

Obra inèdita i mai  exposada  a fora del seu país d'origen. Per a aquesta ocasió especial, l’artista persa, presenta l’obra "Holocaust" (censurada al seu país), i anirà acompanyada d’una instal·lació per completar completa l’espectre conceptual de l’obra esmentada, així com una selecció d’altres peces.

Olis i acrílics amb una gran profunditat i riquesa tant en el fons com en la forma en què l'Azadeh ens explica històries del seu món més personal en què s'aprecia tan un gran domini de la tècnica en els trets figuratius així com una gran força expressiva dels elements i en tot allò que ens vol transmetre. L’obra d’Azadeh no s’explica, cal descobrir-la i que no deixa indiferent a l’espectador.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura