FCC-Segell-banner4
La Fundació Felícia Fuster repassa la trajectòria de l\'artista

Exposicions

La Fundació Felícia Fuster repassa la trajectòria de l'artista

bonart barcelona - 09/02/16
BanerVictor04Banner-CMW-180x180px_v1-esp
Del 10 de febrer a l'1 d'abril, la Fundació Felícia Fuster (carrer Camps i Fabrés, 3, Barcelona) exposa Una mirada a l'obra.

La mostra, comissariada per Alba Giménez, planteja un recorregut per l'obra plàstica de l'artista (Barcelona, 1921 - París, 2012). L’univers creatiu de Fuster és ampli i eclèctic. Des de la seva primerenca obra figurativa de caràcter naïf fins a abstraccions properes a altres artistes d’avantguarda com Kandinsky o Klee, l'artista articula un llenguatge propi que, en un primer moment té certa afinitat amb el caràcter gestual de l’informalisme europeu i expressionisme abstracte americà dels anys cinquanta, però que, a mesura que es desenvolupa, va apropant-se als traçats cal·ligràfics i els espais atmosfèrics de la pintura oriental.

Les peces que es presenten en aquesta mostra no poden abastar la producció de Fuster en tota la seva complexitat i amplitud, ni estan disposades en forma d’una cronologia lineal. Més aviat funcionen com petites pinzellades que poden ajudar a comprendre un univers creatiu que, més que una pura evolució formal, esdevé una trajectòria vital.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura