FCC-Segell-banner4
Vic ha esdevingut la capital del graffiti i l’art urbà català

Notícies

Vic ha esdevingut la capital del graffiti i l’art urbà català

bonart vic - 15/03/16
BONART 180 X 180 PX_La-Galeria-201602-recurs
S’han reunit a Vic, al pàrquing del passeig de la Generalitat, els grafiters més destacats de la comarca i els principals autors catalans de l’art urbà.  Més de 500 persones han dibuixat i grafitat el mur lliure que s’ha obert per aquesta acció de Vic Jam dins al marc de Vic, Capital de Cultura Catalana 2016. Parets, busos i tràiler han sigut l’objecte estrella on els principals autors: Bazak, Bisual, Caneda, Kazzius, Miles Elah, Morta, Degon, Hipno, Si3N, Snail, Lucas Milà, Sixe Paredes, Inocuo, Chan, Aleix Gordo i Spogo han deixat el seu talent en 200 metres lineals de parets i un mur de 14 metres d’alçada.

Diumenge al matí l’alcaldessa de Vic Anna Erra, i la presidenta AA.VV El Remei, Emma Lasalle van participar activament a l’acció de wàter painting de l’artista Lucas Milà tirant les primeres galledes de pintura a al bus on després hi va aparèixer una gran sargantana.

Amb la participació d’una vintena d’autors d’estils i gèneres diversos els visitants van poder gaudir d’obres que van des de l’art mural més realista fins a l’abstracció, passant pel futurisme, el tag, les peces iconogràfiques, el pastel o el wàter painting. No només els grafiters van mostrar el seu talent, sinó també, els visitants, (adults, nens i nenes i famílies senceres) dibuixant, pintant i grafitant el mur lliure i omplint d’aquesta manera d’art i color l’emplaçament de la futura biblioteca de Vic.

Et poden
Interessar
...

817x68