FCC-Segell-banner4
L\'artista Beatriz Rípodas crea espaisa Eurostars i-Hotel 4 *

Exposicions

L'artista Beatriz Rípodas crea espaisa Eurostars i-Hotel 4 *

bonart madrid - 03/04/16
Nial nou-180x178BanerJaumeRiba05
L'Eurostars i-Hotel 4 *  és l'escenari de Instants Efímers, la nova exposició de l'artista Beatriz Rípodas. La mostra és la representació d'un univers multidimensional els espais revelen el moment en què han estat captats.

Imatges digitals de gran format que plasmen escenes oníriques de colors lluminosos. Instants Efímers fruit d'una cultura on regna la imatge a través de la televisió, la fotografia i la publicitat. Així és la mostra de Beatriz Rípodas, inspirada en fotografies de la realitat.

"En veure, experimentem d'una manera directa, descobrim i percebem alguna cosa -explica l'artista-. En el meu cas, és una mirada gairebé obsessiva, detallista, de vegades una mirada microscòpica de les formes, les brillantors, els llums, els reflexos ".

La pintura contemporània de Beatriz Rípodas és un retrat de l'estil de vida actual, dominat per l'estètica visual i els avenços tecnològics. La seva pintura crea espais complexos, superposats i entrellaçats. Espais que aconsegueixen la seva màxima expressió amb la intensitat cromàtica de cada figura.

L'exposició es podrà visitar fins al 26 de maig del 2016.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021