banner-elscatala-817x88px
L\'escena del graffiti a Montana Gallery: Bruce, Dizer i Ogre

Exposicions

L'escena del graffiti a Montana Gallery: Bruce, Dizer i Ogre

bonart barcelona - 03/04/16
BanerVictor04Impremta Pages - banner-180x178
De l'1 d'abril al 14 de maig Montana Gallery presenta  tres artistes de l'escena del graffiti europeu: Bruce, Dizer i Ogre.

Bruce va descobrir el graffiti a la seva Roma natal. Des de 2001 recorre el món deixant mostres del seu treball, una constant evolució de l'estil amb base en el graffiti i una clara influència en la cal·ligrafia. Brus és sens dubte un dels nº1 d'Itàlia sobre trens, amb un estil complex, tradicional, però al mateix temps innovador en l'aplicació del color i desenvolupament estructural de les peces, que executa amb una alta precisió.

Dizer és el líder emblemàtic del grup VMD i un dels grans noms de la història del graffiti parisenc. En la seva obra pots trobar referències constants a les arrels de la cultura del grafit; throw-ups, tags, wildstyle, tot això fruit de la seva forta influència per les escoles clàssiques de NY o Berlin.

Ogre, escriptor i artista de graffiti francès, s'ha preocupat durant anys a deixar-se veure per tot el món amb un reconeixible estil robòtic i dinàmic, orgànic i espontani. El treball sobre el color, les formes geomètriques i l'aprenentatge dels moviments abstractes l'han portat a generar una lògica estètica pròpia.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-