FCC-Segell-banner4
Judit Crehuet, autora del cartell de \

Notícies

Judit Crehuet, autora del cartell de "Girona, Temps de Flors 2016"

bonart girona - 19/04/16
180x180banner web TA22_bonart_180x180
La punta que deixa un llapis en forma de flor serà la imatge del cartell de la 61a edició de Girona, Temps de Flors, que enguany tindrà lloc del 7 al 15 de maig. L'autora del cartell és l'estudiant de segon de batxillerat de l'Institut Santiago Sobrequés Judit Crehuet. Aquest és el setè any que l'Ajuntament de Girona col·labora amb el centre educatiu perquè, a través de les propostes de l'alumnat del segon curs de batxillerat artístic, s'esculli el cartell que representarà l'exposició floral.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha presidit l'acte de descoberta del cartell, que tal com és tradicional s'ha fet al mateix institut gironí. "El cartell de Temps de Flors fa d'ambaixador d'una Girona que estima la cultura i estima l'art. L'acte d'avui representa l'essència del festival, ja que conjuga la creativitat i l'art amb el talent, el treball i l'esforç", ha afirmat Madrenas.

El cartell guanyador d'aquesta edició és una fotografia que la mateixa Judit Crehuet, de 17 anys i veïna de Girona, va fer de la punta que deixava un llapis i que s'assimilava a la forma d'una flor. "El que volia transmetre amb aquest cartell era la innocència i la creativitat de tots els que estem aquí. Primer volia fer com un dibuix que fes un nen petit, però després vaig pensar d'utilitzar les puntes del llapis que podia haver fet aquest dibuix i les vaig col·locar en forma de flor", ha explicat Crehuet. El director de l'Institut Santiago Sobrequés i coordinador dels projectes de Girona, Temps de Flors, Joan Cumeras, ha agraït a l'Ajuntament de Girona "la confiança d'encarregar-nos el cartell de l'activitat amb més projecció internacional que té Girona" i ha manifestat la seva voluntat que "aquesta relació continuï molts anys".

A l'acte hi han assistit també la regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana; el regidor de Cultura, Carles Ribas, i diversos representants de les entitats que organitzen el Girona, Temps de Flors, com Montse Galí, Roser Corcoy i David Marca (Associació Amics de les Flors), Rosa Labayen (Associació Amics de la Girona Antiga) i Josep Tarrés (Amics dels Jardins i Paratges Naturals).

A la imatge, Marta Madrenas amb l'autora del cartell, Judit Crehuet.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells