FCC-Segell-banner4
Neix \

Certàmens

Neix "Utopia Photo Market", un nou mercat de fotografia

bonart barcelona - 19/04/16
Nial nou-180x178thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Neix a Barcelona la Utopia Photo Market, un nou mercat de fotografia que tindrà lloc el 10, 11 i 12 de juny a l'espai Utopia 126 del Poblenou. El mercat sorgeix amb la voluntat de donar suport i visibilitat als fotògrafs del nostre país. Hi participaran un total de 67 fotògrafs de totes les tècniques i estils, a més d'escoles, editorials, botigues i impremtes.

El mercat permetrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, fent-la accessible al gran públic. També serà un bon lloc per descobrir nous talents i trobar productes relacionats amb el món de la fotografia, com foto llibres i d'altres objectes i gadgets.

Entre els participants, trobarem noms amb una destacada trajectòria com Lucía Antebi, Samuel Aranda, Israel Ariño, Ariadna Arnés, Jordi Bernadó, Maite Caramés, Jordi Guillumet, Roger Grasas, Paola de Grenet, Manolo Laguillo, Fernando Moleres, César Ordóñez, José María de Orbe, Mònica Rosselló o Carlos Ventós, entre d'altres. I també nous talents com Coke Bartrina, Anna Bosch, Mireia Bordonada, Eli Garmendia, Tamara López Seoane, Eugeni Gay, Guillem Valle, Ainhoa Valle o Berta Vicente. Podeu veure tots els fotògrafs participants aquí: http://www.utopiaphotomarket.com/participantes

La Utopia Photo Market comptarà amb una completa programació d'activitats al voltant del món de la fotografia, que convertiran el mercat en un espai per a la trobada i l'entreteniment. En aquest sentit, durant tres dies, a més de gaudir d'exposicions, conferències, projeccions i taules rodones amb professionals del sector, el públic assistent també podrà participar en tot tipus d'activitats com una subhasta, intercanvi de fotografies, sortejos de càmeres i un divertit photocall, entre d'altres.
Els visitants també tindran la possibilitat de fer-se retratar in situ per grans fotògrafs de diferents estils o inclús per l'artista Javier Mariscal, entre moltes altres propostes que s'anunciaran pròximament.

A la imatge, Maite Caramés. "Res tornarà a ser igual".

Et poden
Interessar
...

817x68