banner-elscatala-817x88px
GETXOPHOTO, Festival Internacional d\'Imatge 2020

Convocatòries

GETXOPHOTO, Festival Internacional d'Imatge 2020

A22-Bonart(300x300)-01Baner_Subirachs_Bonart_360x356
GETXOPHOTO convida artistas visuals d'arreu del món a compartir la seva visió sobre el tema proposat per a la seva 14ena edició: ¡A la calle! 

El carrer ha cobrat un protagonisme fonamental en la societat global contemporània. L'espai públic –tant físic com online– viu en constant resistència enfront a la seva privatització i homogeneïtzació mirant de mantenir una plaça on trobar-se, jugar, proposar, protestar i debatre idees que donin resposta als desafiaments i preocupacions d'avui en dia.

Qüestions bàsiques com l'emergència climàtica, els conflictes polítics, la crisi econòmica o les lluites identitàries coincideixen en l'espai públic amb totes aquelles persones desplaçades per les seves conseqüències. Alhora, el carrer es reivindica com a escenari primordial per a generar noves relacions, situacions i possibilitats culturals i d'interacció social. 

La data límit per enviar projectes és el 16 de febrer de 2020. 

GETXOPHOTO Festival Internacional de la Imatge està organitzat per Begihandi Kultur Elkartea, associació cultural sense ànim de lucre. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

728x90