FCC-Segell-banner4
El Museu Würth presenta “Welcome“, una vídeoinstal·lació sobre els refugiats

Notícies

El Museu Würth presenta “Welcome“, una vídeoinstal·lació sobre els refugiats

BONART-180x180-CervellsBanner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
En el marc del Festival de Cultures Contemporànies ACTUAL, el Museu Würth La Rioja, a Agoncillo, presenta Welcome, una videoinstal·lació multimèdia vinculada a les noves tecnologies.

Welcome és una pel·lícula monocromàtica a cavall entre l'animació gràfica semiabstracta i la narrativa de ficció; dirigida per Mariona Omedes i Carles Mora, la pel·lícula descriu la situació dels refugiats del món i és una reflexió autocrítica sobre quelcom que ens pertorba, atès que som testimonis passius del major flux migratori des de la Segona Guerra Mundial. 

Welcome es presenta a través de Multilayer, una instal·lació tridimensional, un llenç 3D ideat per l'estudi d'art digital nueveojos, que utilitza la superposició de capes transparents generant imatges flotants en un diàleg entre ritme i espai, i suposa un primer pas cap a un concepte de cinema hologràfic. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021