FCC-Segell-banner4
Fabià Claramunt a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

Fabià Claramunt a la Galeria Antoni Pinyol

Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner_Esteva_Bonart_360x356
De l'11 de gener a l'11 de febrer de 2020, la Galeria Antoni Pinyol, al carrer del Vidre, 11, de Reus, acull l'exposició de Fabià Claramunt titulada A punt de.

El treball que Fabià Claramunt presenta en aquesta mostra té un marcat de caràcter irònic, a través del qual tracta la relació entre l’acció de pintar i el missatge que es vol transmetre, plantejant així un discurs existencialista vinculat al
dubte i a l’error, que arriba a fregar l’absurd.

El resultat és una obra de contrastos que es troben entre la felicitat innocent de la infància i la decadència provocada per una societat gris, representada amb una intensa mirada neoexpressionista.

Fabià Claramunt, nascut el 1995 a Reus, és un artista en constant evolució i interessat per la recerca pictòrica que, tot i la seva joventut, ja ha exposat la seva obra en diverses mostres individuals i col·lectives arreu de Catalunya.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner