Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

"+Humans. El futur de la nostra espècie", èxit de visitants

bonart barcelona - 25/04/16
L’exposició +Humans. El futur de la nostra espècie va tancar les seves portes al CCCB el 10 d’abril, havent rebut un total de 110.977 visitants. La mostra, inaugurada l’octubre del 2015, es converteix així en la segona en tota la història del CCCB que supera el llindar simbòlic dels 100.000 visitants. Aviat s’iniciarà la seva itinerància per diversos museus i centre culturals del món que la durà en primer lloc a Singapur. L’exposició ha estat el centre d’una sèrie d’activitats i d’iniciatives confluents per part del CCCB, en les que han participat més de tres mil persones, en diversos cicles de debats, presentacions de nous projectes científics i tecnològics, cursos o cinefòrums.
+Humans explora els possibles camins de futur de la nostra espècie. Des de les tècniques de reproducció assistida i els experiments incipients en biologia sintètica fins a la possibilitat de perpetuar-nos a través de làmbit digital, les nostres vides estan condicionades i definides per una revolucionària confluència de nous camps científics i tecnològics. Amb obres d una cinquantena d artistes i amb propostes pioneres de recerca, la mostra explora els possibles camins de futur de la nostra espècie.
L'èxit de participacií i el ressò de +Humans confirma l'interès del públic per la Línia Beat inaugurada al CCCB amb ldels llenguatges artístics, sobre el present i el futur de la societat, en la intersecció del mónèxit de participació i el ressò de +Humans confirma lexposició Big Bang Data, i pretén reflexionar, a través sobretotinterès del públic per la Línia Betade la ciència i la tecnologia i el pensament humanístic, dins de l Cultura.
inclassificablesNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal