Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

‘Mn. Joan Serra i Vilaró. 50 anys del llegat d’un pioner’ a la Biblioteca de Tarragona

‘Mn. Joan Serra i Vilaró. 50 anys del llegat d’un pioner’ a la Biblioteca de Tarragona
bonart tarragona - 29/12/19

L’exposició Mn. Joan Serra i Vilaró. 50 anys del llegat d’un pioner es pot visitar a la Biblioteca Pública de Tarragona. L’exposició s’emmarca dins dels actes d’homenatge amb motiu del 50è aniversari de la mort de mossèn Joan Serra i Vilaró (1879-1969) que el Departament de Cultura organitza, conjuntament amb diverses institucions catalanes de Solsona, Cardona i Tarragona, ciutats on mossèn Joan Serra va establir forts lligams, per tal de recordar la seva figura i la seva tasca cabdal per a l’arqueologia catalana.

L’acte d’inauguració anirà acompanyat de la conferència “Joan Serra i Vilaró, l’home i la seva obra”, que anirà a càrrec de Jaume Massó, arqueòleg de l’Institut Municipal Reus Cultura. L’exposició es podrà veure a la Biblioteca fins el 8 de febrer. Tot seguit es podrà veure a la Necròpolis Paleocristiana de Tarragona, al Palau Antic dels Barons de Pinós (Bagà), i finalitza a Cardona el 8 de maig de 2020.

Els actes commemoratius, que inclouen un cicle de conferències, una ruta cultural, intercanvis entre Tarragona i Solsona i una tala rodona, es desenvoluparan fins la primavera de 2020.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88