banner-elscatala-817x88px
Catany, King i Van de Puttelaar a la Galeria Trama

Exposicions

Catany, King i Van de Puttelaar a la Galeria Trama

bonart barcelona - 11/05/16
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
La mostra que presenta la Galeria Trama de Barcelona és el seu particular homenatge al desaparegut fotògraf Toni Catany artista de la galeria. Es tracta d'una exposició que pretén donar visibilitat a una temàtica recurrent durant la seva llarga trajectòria artística: les flors, un motiu que l'artista va desenvolupar des de principis dels anys 70 i especialment 80, moment on va crear imatges que avui dia són una empremta emblemàtica de l'artista i que evolucionen des d'un caire gairebé "barroc" fins a les composicions enormement subtils i poètiques de la darrera exposició que l'artista va realitzar, "Altars profans", presentada el 2013 a la galeria Trama.

 A més, la mostra es complementa amb les obres de dos fotògrafs que el mateix Catany admirava: Frazier King i Carla van de Puttelaar, que també treballen freqüentment el tema de les flors. Es tracta per tant d'un diàleg entre tres artistes sobre un mateix tema.. Com s'aprecia a la mostra, totes les fotografies parlen d'un mateix, dels sentiments més profunds, de la vida i de la mort i probablement aquest és el nexe que tenen en comú els tres fotògrafs.

L'exposició s'inaugura el dia 12 de maig a les 19.30 h. i es podrà visitar fins al 14 de juny a la galeria del carrer Petrixtol, 5 de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1