Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

L’artista italià Stefanno Bonacci reformula el mite d’eros a la galeria Lucía Mendoza

L’artista italià Stefanno Bonacci reformula el mite d’eros a la galeria Lucía Mendoza
bonart madrid - 07/01/20

El proper 11 de gener la galeria Lucía Mendoza presenta una mostra individual de Stefano Bonacci. Sota el títol de EROS, l'exposició, que es podrà gaudir fins al 21 de març, recorre els últims treballs de l'artista italià, basats en la mitologia grega i romana, i en particular en el mite d'Eros, fill d’Afrodita.

A través d'una sèrie d'escultures realitzades principalment a força de terracota i guix, però també amb materials com el ferro o el llautó, Bonacci s'acosta a conceptes íntimament relacionats amb aquells éssers mitològics, com la bellesa ideal, el desig físic, el poder sexual o la bondat. Dóna així lloc a imatges i formes que sorgeixen de modelar l'argila i treballar amb materials i mètodes tradicionals sempre amb les seves pròpies mans; tocant el material.

Una qüestió, la de modelar manualment, que no és merament tècnica o formal, sinó que col·loca l'artista en aquesta tensió entre la bellesa ideal i el desig que l'acompanya; temes fonamentals també en l'art i que han assumit diferents formes en cada època. Eros és, de fet, qui desitja, que tendeix seu arc cap el bell i el bo.

En aquesta exposició, les obres redescobreixen el mite i el reformulen recreant en formes inquietants i misterioses fruit d'un temps que ens col·loca avui davant d'un mur aparentment infranquejable. A el peu d'aquest mur, l'art, impulsat pel desig, vola armat amb un arc i fletxes, com un Eros alat, buscant el bé i la bellesa.

A la imatge, detall de Invaso de Stefano Bonacci. 

canal-mnactec-180-180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1