Emociona't_Banner_817x68_2

Exposicions

La utilitat de la ceràmica de Lluís Xifra a la Fundació Valvi

La utilitat de la ceràmica de Lluís Xifra a la Fundació Valvi
180x180-1Baner_Enkaoua_Bonart_360x356px
Del 14 de gener al 22 de febrer de 2020, la Fundació Valvi de Girona acull l'exposició Amorf (són figues d'un altre paner) de l'artista Lluís Xifra.

L'exposició s'emmarca en el cicle joves talents, que vol visualitzar  artistes molt creatius i personals poc coneguts pel gran públic. Lluís Xifra és un d'aquests artistes multi-disciplinaris tant en la seva formació com en la seva essència. En aquesta exposició Xifra capgira la utilitat de la ceràmica  per convertir-la en escultura contemporània que ens parla, en una seva instal·lació, entre altres coses del comportament de multituds.

Segons ha escrit Germina Bastardas "Xifra feineja en el estudi amb les mans enfangades, i en aquest procés dialògic amb la matèria....l'obra va emergint com un esclat de sentit, talment com el poeta escriu un vers rere l'altre teixint una malla que, en última instància, captura un o el sentit.

Xifra porta als seus límits el llenguatge de la ceràmica i allera noves obres que... desclouen l'estructura profunda de les coses, evoquen la pregona intimitat de petits mons. Sobre peanyes, a terra o de les parets estant, tots aquests objectes ceràmics, petits o monumentals, es disseminen per les sales ,en el seu silenci abstracte, com enigmes a l'espera de ser indagats".

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68