banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Teresa Riba i Modest Almirall a la Galeria d'Art Anquin's

Teresa Riba i Modest Almirall a la Galeria d\'Art Anquin\'s
bonart reus - 18/05/16
Del 20 de maig al 28 juny 2016 la Galeria d'Art Anquin's presenta una mostra de Teresa Riba i Modest Almirall sempre han estat dos artistes insígnia de la galeria.
Teresa Riba (Igualada, 1962) artista coneguda per la seva creació d'obra pública, elabora una escultura figurativa amb ampli caràcter tàctil que convida l'espectador a participar tant des del punt de vista físic com intel·lectual. Les persones que retrata, generalment nens i adolescents, tenen personalitat pròpia i s'interrelacionen amb l'espai de forma particular. Cada petit gest compta en la seva obra, cada petit detall és el camí de l'artista per transmetre'ns la seva visió, moltes vegades sorgida de moments furtius en el seu dia a dia que ella atresora per després compartir.
Modest Almirall (Barcelona, 1959) explora constantment els seus plantejaments, experimentant en un tipus de pintures de formats que passen des de l'abstracció fins a la figuració. En tots els seus treballs fa referència a quina és la mesura humana dins del tot, amb un gust gairebé deliberat per l ́antropocèntric i l ́irònic. L'autor busca explicar històries, basant-se en fragments dispersos amb l'únic vincle d'haver estat trobats en una mateixa caixa abandonada. Cada element és representatiu per si sol, però en unir-los ens ofereixen un teixit creat per produir una nova lectura visual, diferent i oberta a interpretacions.
DP_Bonart-180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1