JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Antoine D'Agata a la Galeria Carles Taché

Antoine D\'Agata a la Galeria Carles Taché
bonart barcelona - 18/05/16
Galeria Carles Taché inaugura el 19 de maig ales 19.30 h. una mostra d'Antoine D'Agata dins la línia de treball de la Galeria Carles Taché, Projects; destinada a la promoció i difusió de l'obra dels artistes més joves representats per la galeria.
La mostra reuneix les seves fotografies i fotogravats més recents i, a més, consta de dos treballs en vídeo i romandrà oberta fins al 31 de Juliol de 2016. Les instantànies d’Antoine d’Agata solen mostrar-nos escenes al límit, com la seva pròpia vida és, una vida de descobriment i de confrontació a la por. És fotògraf d`allò irrepresentable, de realitats violentes, narcotitzades i sexualitzades, de personalitats que, en la seva por o desig, es dissolen al mateix temps que ho fan les imatges. En aquesta ocasió, d’Agata ens sorprèn amb fotocollages creats amb les seves pròpies fotografies. Així, cada imatge recull una sèrie d’instantànies, una trepidant cascada de fotogrames que aconsegueix crear encara més sensació de moviment de la que ja estem acostumats a trobar als seus treballs. Algunes ens mostren cossos nus; una altra ens mostra el seu cos en una misteriosa actitud interrogativa respecte al paisatge; una altra mostra imatges del maleït bosc Aokigahara, a la faldilla del Mont Fuji, allà on tants suïcidis s’han comès.
Els documentals Aka Ana (2008) i Atlas (2014) ens mostren les seves experimentacions amb l’estructura i la sintaxi del llenguatge documental. El fotògraf, sens dubte, cerca la renovació de la percepció d'allò real.
Eude, genericbanner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88