MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Alumnes d'Elisava presenten les "(re)Visions" fotogràfiques a Can Framis

Alumnes d\'Elisava presenten les \
bonart barcelona - 24/05/16
La Fundació Vila Casas inaugura el 25 de maig del 2016 el projecte (re)Visiones, un exercici multidisciplinari de reinterpretació de la col·lecció de pintura, en col·laboració amb Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona. 

Entre el 25 de maig i el 24 de juliol de 2016, el Museu Can Framis exposarà a la façana de l'edifici treballs d'intervenció fotogràfica d'alumnes del Màster de Fotografia i Disseny d'Elisava, dirigit per Pedro Vicente, que articulen diàlegs plàstics amb obres del fons -peces d'Hernández Pijuan, Alfons Borrell, Arranz Bravo, Josep Niebla, Isidre Manils o Mario Pasqualotto, entre d'altres- i l'arquitectura de l'espai, extensió física que acull l'acte d'interrelació entre el cos, la mirada i l'obra d'art. 

(re)Visiones, sota la tutorització de l'arquitecte i professor Diego Ferrari, presenta i representa; a través de les fotografies col·locades sobre les finestres tapiades de la façana de Can Framis, es dóna forma a un discurs que connecta exterior i interior, visible i invisible, cos i ànima, forma i contingut. 

La mostra podrà visitar-se de dimarts a dissabte, d'11 a 18 h. Diumenge, d'11 a 14 h. 

El 28 de maig, a les 12.00 h, els estudiants, autors dels projectes exposats, compartiran amb el públic una visita comentada a la mostra.

És imprescindible reserva prèvia per participar en l'activitat. Truqueu al 93 481 79 80 o bé envieu un correu electrònic a press@fundaciovilacasas.com.
Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat180x180-cat

Et poden
Interessar
...