970x250_appec2021
\

Exposicions

"Presència i absència" de Carlos Sánchez Maydana a Eurostars Boston Hotel 4*

bonart saragossa - 31/05/16
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180-1
Eurostars Boston Hotel 4* inaugura el 3 de juny a les 19.30 h. Presència i absència de l'artista Carlos Sánchez Maydana, CASM.

L'obra de CASM es compon de pintures i dibuixos creats amb materials convencionals com l'oli i el grafit. Les seves imatges revelen el sentir, les pors i limitacions dels personatges que representen. Situacions emmarcades en espais imaginaris, on realitat i ficció es confonen.

Dotat d'una poètica personal i metàfores lingüístiques, Sánchez Maydana se serveix de petits gestos de complicitat a l'espectador per reconstruir sensacions del seu propi món interior. Així dóna lloc a "una poesia pictòrica de la quotidianitat" que dóna context a la seva "recerca plàstica".
Nascut a Buenos Aires, CASM va iniciar la seva activitat artística a la província argentina de Còrdova. El 1987 es va traslladar a la capital per continuar la seva activitat, participant en diferents salons, mostres col·lectives i individuals. Actualment resideix a Barcelona, on a més de l'activitat artística exerceix labors com a docent d'art.

Et poden
Interessar
...